KUTO?DA TURİZM SEZONU ÖNCESİ GÜVENLİK TOPLANTILARI YAPILDI

Yaklaşan turizm sezonu öncesi, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuşadası Ticaret Odası konferans salonunda, iki gün art arda güvenlik toplantıları yapıldı.

Toplantıların ilki liman, marina, oteller, otogar ve ilgili kurum ve kuruluşların güvenlik müdürleri ve güvenlik personelinin katılımıyla, ikincisi ise; Kuşadası Ticaret Odası, Aydın Turist Rehberleri Odası, TÜRSAB Kuşadası BYK, Otelciler Derneği, Esnaf Odası ve Şoförler Odası’nın katılımıyla gerçekleşti.

Emniyet Amiri Fatih Çetinkaya tarafından yapılan sunumda, Kuşadası’nda güvenli bir sezon geçirilmesi amacıyla yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verildi ve turizm beldesi Kuşadası’nda terör tehdidine karşı farkındalık yaratmak adına yapılan toplantılarda, polis vatandaş işbirliğinin önemi vurgulandı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Ä°rfan Yiğit, Müslüm Yıldırım ve Suat Özdemir’in de katıldığı toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; turizm ile güvenliğin bir bütün olduğunu, güvenlik olmadan turizmin yapılamayacağını söyledi ve toplantıları organize ederek bilgi veren Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Toplantı, katılımcılar ile karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.