DSP İLÇE TEŞKİLATI SERDAR AKDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Kuşadası İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile yeniden DSP Kuşadası İlçe Başkanlığı’na seçilen Halil Değişmen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kuşadası Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Serdar Akdoğan, İlçe Başkanı Değişmen’den DSP ve parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kuşadası’nın sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Akdoğan’ın DSP İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, Kuşadası Ticaret Odası Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan raporlar CD’si ve tanıtım CD’leri verdi.

Halil Değişmen’in yeniden başkan olduğu DSP Kuşadası İlçe Başkanlığı’nda

Yönetim Kurulu; Cem Köroğlu, Hüseyin Bulut, Namık Kemal Sarıgöz, Mustafa Barlak, İlknur Bayrak, Recep Gözetiroğlu, Nusret Acar, Serhan Cellat, İlker Esenkal ve Ezgi Hekimoğlu’ndan oluştu.