Release Date: 19 February 2018
DÜNYA REHBERLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLK SUNUM KUTO?DA YAPILDI

21 Şubat Dünya Rehberler Günü nedeniyle, Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) tarafından düzenlenen bir dizi etkinlik kapsamındaki sunumların ilki, Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ve şube müdürleri, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, ADÜ Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, rehberler ve Turizm Fakültesi öğrencilerinin katıldığı ilk etkinliğin açılış konuşmasını yapan ATRO Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı; Rehberlerin tarih ile bugünü birleştirerek farkındalık yarattığını söyledi ve katılan herkese teşekkür etti.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz; birlikte güzel çalışmalar yapılacağını söylediği konuşmasında, gençlerin etkinliğe gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ATRO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Sayın’ın konuşmasının ardından Özge Ersu moderatörlüğünde Arkeolog Numismat Pervin Büyükkolancı tarafından Efes Sikkeleri, Yard. Doç. Dr. Murat Aydaş tarafından ise Efes Yazıtları sunumları gerçekleşti.