Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2018
23 NİSAN KUŞADASI'NDA COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98. Yıl dönümü Kuşadası’nda coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumu ile başlayan törenler, bayram kutlaması kapsamında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalar, halk oyunları gösterileri, şiirler ve 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Katılımın yoğun olduğu bayram töreninde; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Başkan Yardımcıları Tolga Erdem, Bülent İlbahar, Katip Üye Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Buket Çallı, Seydi Yıkılmaz, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Müslüm Yıldırım ve Murat Boranalp’de hazır bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi daha sonra toplu halde Kervansaray’da KUTO Kadın Girişimciler Kurulunun da yer aldığı, sivil toplum örgütleri tarafından açılan hediyelik ve turistik eşya standlarını da gezdiler.