Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2020
KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU KUTO’DA BAŞLADI

Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi iş birliği ve Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” Kuşadası’nda başladı.

Kendi işinin sahibi olan ya da yönetici pozisyonundaki kadınları kapsayan ve yoğun ilgiyle başlayan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu”nun ilk gününde Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Proje koordinatörü Soner Şahan’ın açılış konuşmasının ardından Boğaziçi Öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu tarafından Yönetimsel Kodlama hakkında eğitim verildi. Kuşadası Ticaret Odası konferans salonunda başlayan Kadın Girişimci Yönetici Okulu, 10 gün süreyle 10 farklı eğitim programından oluşacak. Eğitim programını tamamlayan katılımcılar, eğitimin sonunda Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezinden sertifika almaya hak kazanacaklar.