Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2019
KUŞADASI BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN KUTO’YA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurul yapan Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği, Yeni seçilen Başkan Murat Üner ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti .

Dernek yönetim kurulu üyeleri Özhan Caymaz, Onur Sürenoğlu, Burçin Mercan ve Muzaffer Üner ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Murat Üner, yeni dönemde yapmayı planladıkları projeleri anlattı ve Kuşadası’nda bulunan diğer kurumlar gibi Kuşadası Ticaret Odasının da manevi desteğini her zaman hissettikleri için teşekkür etti.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Boranalp’in de hazır bulunduğu ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Genel Kurulda Başkan seçilen Murat Üner ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.