Yayınlanma Tarihi: 19 Temmuz 2019
KUTO YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL’E ZİYARET

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, Meclis Başkanı Ahmet Miraç ŞENGEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal DAYLAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Buket ÇALLI, Murat BORANALP, Seydi YIKILMAZ, Erdem DİKKAYA, Meclis Katip Üyesi Nurgil GÜRCAN, Meclis Üyeleri Mustafa AYTAR, Cemal SERT ve Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Edip SAYIALİOĞLU, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL’i makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL’e hayırlı olsun dileklerini iletti ve görevinde başarılar diledi.

İşgaliye uygulamaları, seyyar satıcılar ve parfümcüler, sahil düzenlemesi, TARİŞ alanı, toprak saha, Kuşadası Efes Kongre Merkezi, tanıtım, yurt dışı fuarlar, festivaller, trafik sorunları konularının görüşüldüğü ziyarette, Meslek Odaları ile Belediye arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine de vurgu yapıldı.