Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2019
LÜTFİ SUYOLCU ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Lütfi Suyolcu ölümünün 24. yıl dönümünde Kervansaray’da düzenlenen törenle anıldı. Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kuşadası Eski Belediye Başkanı Lütfi Suyolcu’nun anma programına Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Boranalp, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Suyolcu’nın ailesi ve çok sayıda Kuşadalı katıldı.

Anmada konuşan Lütfi Suyolcu’nın kızı Çiğdem Suyolcu, babasına özlemine dile getirdi ve sevgisinin her geçen gün daha da büyüdüğünü belirtti.

LÜTFİ SUYOLCU ONUR ÖDÜLÜ HÜSEYİN ARABUL’A VERİLDİ

Anma konuşmalarının ardından M. Lütfi Suyolcu adına bu yıl ilk kez onur ödülü verildi. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın da seçici kurulunda yer aldığı ödül, 2019 yılı seçici kurul başkanı ünlü sunucu ve yazar Metin Uca tarafından Kuşadalı hayırsever işadamı Hüseyin Arabul’a takdim edildi.