Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2019
MİLLİ MÜCADELENİN YÜZÜNCÜ YILINDA 19 MAYIS KUŞADASI'NDA COŞKUYLA KUTLANDI

Milli Mücadelenin yüzüncü yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kuşadası’nda coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, sabah Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Meclis Katip Üyesi Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Buket Çallı, Murat Boranalp, Seydi Yıkılmaz, Meclis Üyesi Yılmaz Ergün ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyelerinin de hazır bulunduğu törenin ardından kutlamalar, bayram töreni ile devam etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yüzüncü yıldönümünde, Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, akşam saatlerinde gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik Korteji yürüyüşü ve Dünya Atabarı oynuyor etkinliğinin ardından, gençlik konseri ile son buldu.