KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ

Odamız KOSGEB Kuşadası Temsilcisidir.

KOSGEB Temsilciliği; KOSGEB hizmet ve desteklerinin Küçük ve Orta ölçekli işletmelere sunulmasında aktif olarak görev alarak, KOBİ' lere yönelik gelişme projelerini hazırlayıp hayata geçirerek, koordine etmektedir. KOSGEB Temsilcimiz KOSGEB tarafından sağlanan hizmet ve desteklerin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla, KOSGEB hizmet birimlerinin faaliyetlerine destek sağlamak üzere, KOSGEB ve KUTO işbirliği ile oluşturulan bir birimdir.

KOSGEB Temsilciliğimizin temel görevi Kuşadası'nda, faaliyet gösteren KOBİ' lerin sorun ve ihtiyaçlarının tespit etmek, KOBİ'lere, günümüz piyasasında eşit rekabet koşullarını sağlayabilmek amacıyla iş geliştirmeye yönelik projelerini gerçekleştirebilmeleri hususunda yol gösterici olmak ve gerekli desteği sağlamaktır.

KOSGEB TEMSİLCİLİĞİMİZİN HİZMETLERİ

• Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere yönelik KOSGEB Destek ve Hizmetlerinin firma ziyaretleri, toplantı, seminer, panel, konferans gibi faaliyetlerle duyurulması ve tanıtılması,
  • KOSGEB'e yeni başvuracak işletmelerin veri tabanı kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda destek verilmesi,
  • KOSGEB'e kayıtlı işletmelerin güncelleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda destek verilmesi,
  • İşletmeler tarafından KOSGEB Destekleri için yapılan başvuruların ön incelemesinin yapılarak, inceleme sonucunda başvurunun ilgili KOSGEB Birimine iletilmesi,
  • Ulusal ve Uluslararası kaynaklardan desteklenen proje ve programların yürütülmesinde KOSGEB hizmet birimleri ile işbirliği yapılması.

KOSGEB ile ilgili daha fazla bilgi almak için : 0 256 612 57 63 (Dahili-14)