Yayınlanma Tarihi: 01 Eylül 2023
KUŞADASI TİCARET ODASI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL KONUK OLDU

Kuşadası Ticaret Odası’nda, Ağustos ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ömer Günel’in katılımıyla yapıldı. Meclis Başkanı Bülent İlbahar başkanlığındaki Ağustos ayı Olağan Meclis toplantısında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve KUTO Meclis üyeleri tarafından Günel’e, üyelerden gelen sorun ve talepler aktarıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın öncelikle aktardığı sorunlar arasında çevre yolunda yaşanan su taşkınları ve yaz aylarında ilçe merkezinde yer alan kanaldan gelen kötü kokular yer aldı. Aynı zamanda otopark, sorununun da yine gündeme geldiği toplantıda; Kent Meydanı projesi ve Toprak Sahada yapılması planlanan Yaşam, Kültür ve Spor Merkezi projeleri hakkında sunum yapan ve bilgi veren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel; bu projelerin bitmesiyle otopark sorunun da büyük ölçüde çözüleceğini ve aktarılan sorunlarla ilgili de mutlaka çalışma yapılacağını söyledi.

KUŞADASI KENT KİMLİĞİ ÇALIŞTAYI ÖNCESİ ODAK TOPLANTISI

KUTO Ağustos ayı Olağan Meclis toplantısında ayrıca “Kuşadası Kimliğini Arıyor” konulu Kent Kimliği Çalıştayı kapsamında odak toplantısı yapıldı. Çalıştaya hazırlık öncesinde Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Kent Dayanışması Temsilcisi Bülent Tokuçoğlu ve Çalıştay Yürütme Kurulu Üyesi Faik Bayramoğlu toplantıya katılarak, yaptıkları sunumla beraber, Kuşadası’ndaki sorunlar, çözümler ve önerilerle ilgili Meclis Üyelerinden görüş aldılar.

Gündem maddelerinin tamamlanmasıyla son bulan toplantıda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Meclis toplantısına katılarak soruları cevaplayan ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ömer Günel’e ve Kuşadası Kent Kimliği Çalıştayında emeği geçen herkese teşekkür etti.