Release Date: 29 October 2023
KUŞADASI’NDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bir gün öncesinde Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen Çelenk Sunma Törenine; Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan, Meclis Başkanımız Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seydi Yıkılmaz, Meclis Başkan Yardımcılarımız Nurgil Gürcan, Tolga Erdem, Meclis Üyelerimiz Fatih Sarıgöz, Tülay Önbul, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hibeti Zeytin, Müslüm Yıldırım, Murat Boranalp, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Miraç Şengel ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz katıldı. Tören sonrası İbramaki de düzenlenen “Cumhuriyetimizin İlkleri” isimli sergi gezildi.

Özer Türk Stadyumunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine Meclis Başkanımız Bülent İlbahar katılım sağladı.

Akşam saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen; Odamız Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Boranalp, Meclis üyelerimiz ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin de katıldığı 100.Yıl Cumhuriyet korteji, büyük bir coşkuyla devam etti.