Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2018
8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUŞADASINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Kuşadası’nda düzenlenen çeşitli etkinlikler kutlanıyor.

Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ve hemcinslerine karanfil dağıttığı kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, Atatürk Heykeli önünde düzenlenen basın açıklamasının ardından Kervansaray’da Kadın el emeği ürünleri sergisi açılışı ile devam etti.

Kervansaray’ın bahçesinde çeşitli dernek, vakıf, STK Temsilcileri ve sanatçı kadınların açtığı stantlar Kuşadalılar tarafından büyük ilgi gördü.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Kuşadası Ticaret Odası olarak iş hayatındaki kadınları her zaman desteklediklerini ve yılın her gününde yanlarında olduklarını belirterek tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.