Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2017
ULU ÖNDER ATATÜRK ARAMIZDAN AYRILIŞININ 79. YIL DÖNÜMÜNDE KUŞADASI'NDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde Kuşadası’nda düzenlenen törenle anıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törene protokol, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve Kuşadası halkı katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Meclis Katip üyesi Faik Alp, Disiplin Kurulu üyesi Cem Arslan ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın ve genç Girişimciler Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu anma töreninde, saat 09:05’te siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümü anma törenleri, Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kongre Salonunda düzenlenen anma programı ile devam etti.