Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2018
KUŞADASI TİCARET ODASI ŞEHİTLERİMİZ VE VEFAT EDEN ÜYELERİ HAYRINA HELVA DAĞITTI

Kuşadası Ticaret Odası, bu Ramazanda tüm şehitlerimiz ve vefat eden tüm üyeleri için, Ramazan ayının son Cuma namazında helva dağıttı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi bu ramazan farklı bir karar alarak iftar yemeği vermek yerine, Kuşadası sınırları içerisinde yer alan tüm camilerde şehitlerimiz ve vefat eden üyeleri için 3000 adet helva dağıttı.

Kuşadası merkez ve Güzelçamlı, Davutlar, Yaylaköy, Soğucak, Caferli, Yeniköy, Çınar Köyü, Kirazlı’da bulunan camilere, Huzurevi, Şehitler Derneği ve Cemevi ‘ne bırakılan helvaların tüm Şehitlerimiz ve vefat eden tüm üyelerinin hayrına dağıtıldığını söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan “bu yıl farklı bir karar alarak iftar yemeği vermek yerine, helva dağıtma kararı aldık. Tüm şehitlerimizin ve vefat eden tüm üyelerimizin ruhları şad olsun” dedi.