Yayınlanma Tarihi: 24 Ağustos 2017
GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI KUTO'YU ZİYARET ETTİ

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, İlçe Başkan yardımcısı Faik Akkuş ve Kadın kolları Başkanı Belgin Dağyaran’ın da eşlik ettiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Müslüm Yıldırım, Ahmet Semih Arcan ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan da hazır bulundu.

Önümüzdeki seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyleyen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; Aydın’a, bilimsel verilerle güçlü ve güçsüz taraflarını araştırarak hizmet vermek gerekir dedi ve Aydın’ın ağır sanayiye ihtiyacı olmadığını belirtti. Belediye bütçesinden turizmin ağırlıklı olarak yararlanması gerektiğini söyleyen Akın; “dünya ile aynı anda uzaklara bakmak lazım, biz bunun için yola çıktık” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN PAYDAŞLARLA İŞBİRLİĞİ YAPMASI ÖNEMLİ

Kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Büyükşehir Belediyesinin, ilçelerde de paydaşlarla işbirliği yapması gerektiğinin altını çizdi ve şu an Kuşadası’nda yaşanan çoğu sorunun “Salı Pazarı yolu ve sezon ortasına kadar plajlarda yaşanan sorunlar” gibi, bundan kaynaklandığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin daha verimli olabilmesi için mutlaka işbirliği ve görüş alışverişi yapılması gerektiğini söyleyen Akdoğan, ziyaretin sonunda Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a Kuşadası Prestij kitabi hediye etti.