Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2018
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUŞADASI'NDA TÖRENLE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer kayalı, İlçe Protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve Kuşadası halkının katıldığı törende; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Divanı ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Törende konuşan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk; polisin her zaman suçluların korkulu rüyası olacağını vurguladı ve bu uğurda canları pahasına çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Selçuk’un ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da “bizler rahat uyuyabiliyorsak, polisler uyanık olduğu içindir” dedi ve konuşmasında, halkın da polise desteğinin önemini dile getirerek, Türk Polis Teşkilatını kutladı. Konuşmaların ardından tören, emekli bekçi Ahmet Cengiz’in şiiri, halk oyunları gösterileri ve polis konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlerin ödül töreni ile devam etti.

Daha sonra, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yılı kutlamaları kapsamında Kervansaray’da kokteyl düzenlendi.