Yayınlanma Tarihi: 08 Şubat 2018
KUTO?DA VİZE OFİSİNDE SONA GELİNDİ

Kuşadası Ticaret Odası binasında Yunanistan Konsolosluğu yetkili şirketi VFS Global tarafından açılacak olan vize ofisinde sona gelindi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, VFS Global Türkiye Genel Müdürü Sertan Arslantürk ile makamında tekrar bir araya gelerek yakında hizmet vermeye başlayacak ofis ile ilgili son görüşmeleri yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia’nın, VFS Global Türkiye Genel Müdürü Sertan Arslantürk ile birlikte Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaretinde görüşülen ve prensipte anlaşmaya varılan KUTO’da vize ofisi, 01 Nisan 2018 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlıyor.

VİZENİZİ KUŞADASI’NDAN ALABİLİRSİNİZ

“Potansiyeli yüksek olan ilçemizde bir vize ofisi açılması gerekiyordu” diyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; önerileriyle hayata geçen ofisin, Kuşadası ve çevresinde ikamet eden herkes için büyük kolaylık olacağını söyledi ve SGK’nın da Oda hizmet binasında yer almasının vize için başvuranlara evraklar açısından da kolaylık sağlayacağını sözlerine ekledi. Akdoğan “artık vizenizi Kuşadası’ndan alabilirsiniz” dedi.

VFS Global, Yunanistan konsolosluğu vize işlemleri için 01 Nisan- 31 Ekim 2018 tarihleri arasında, Kuşadası Ticaret Odası binasında hizmet verecek.