Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2017
KUTO TANITIM FİLMLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ; KUŞADASI'NDA ZEYTİN HASADI

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası ile ilgili çeşitli konularda hazırlatılan tanıtım filmlerine bir yenisi daha eklendi. Sinema filmi tadında hazırlanan “Kuşadası’nda Zeytin Hasadı” konulu tanıtım filmi yayına girdi.

Kuşadası’nın verimli toprakları ile binlerce yıldır barışın sembolü, bereketin temsilcisi olan ve hayat ağacı olarak adlandırılan zeytinin anlatıldığı video, yayına girdiği ilk birkaç saat içerisinde binlerce kişiye ulaştı ve Kuşadası Ticaret Odası’nın sosyal medya hesaplarında yayınlanan 31 inci tanıtım videosu oldu.

720 bin takipçili Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfası ve diğer sosyal medya hesaplarının, Kuşadası’nın tanıtımında büyük rol oynadığını söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; dünyanın her yerinden ve ülke içinden büyük ilgiyle takip edilen sayfalarda yayınlanmak üzere hazırlanan tanıtım videolarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti ve aynı zamanda bu videolardan üyelerin ve diğer kurumların da fuarlar ve diğer çeşitli tanıtımlarda yararlanabildiğini sözlerine ekledi.

Kuşadası’nda, daima ilklere imza atarak tanıtımda da öncü kuruluş olan Kuşadası Ticaret Odası tarafından, farklı konularda hazırlanan videoların yanı sıra genel Kuşadası Tanıtım Filmi 2017’de geçtiğimiz günlerde yayınlanarak tanıtımlarda kullanılmaya başlandı.