Yayınlanma Tarihi: 29 Eylül 2017
HİNTLİ ACENTECİ VE GAZETECİLER KUŞADASI'NA GELİYOR

TAFI Hindistan Seyahat acenteleri Federasyonu üyesi 150 seyahat acentesi ve 20 Hintli basın mensubu, Kuşadası’nın tanıtımı için Ekim ayında Kuşadası’na geliyor.

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği ve Kuşadası Belediyesi tarafından desteklenen tanıtım öncesi; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, KODER Başkanı Tacettin Özden, KODER Yönetim Kurulu Üyesi Naile Göçen Çukurova, Türkiye Sağlık Turizm Konseyi Ege Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Atilla Üner, Türk-Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak, Bitola Travel Hüseyin Doğan Kökçü bir araya gelerek ayrıntıları görüştüler.

Hindistan’dan Kuşadası’na yoğun ilgi olduğunu söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Böyle bir organizasyonun Kuşadası için çok faydalı olacağını belirtti ve

Oda olarak yapılan sosyal medya tanıtımlarını takip eden çok sayıda Hintli olduğunu dile getirdi.

Hintli acenteciler ve basın mensupları, 24-25 Ekim tarihlerinde Kuşadası’nda olacaklar ve bölgeyi tanıyacaklar.