Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2018
KUTO YÖNETİMİ AYTO YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Aydın Ticaret Odası yeni hizmet binası açılış töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, protokol ve Oda-Borsa yöneticilerinin katıldığı açılışta; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan’da hazır bulundu.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, törenin açılış konuşmasında “ekonominin efelerine yeni yuvamız hayırlı olsun” dedi ve binanın uzun yıllar üyelerine hizmet vereceğini belirtti. AYTO Hizmet Binası açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; Aydın Ticaret Odası ve akredite olan tüm odalarımız, üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Mimarisi ve tasarımıyla Aydın’a yakışır bir hizmet binasını kazandıran, aynı zamanda TOBB Yönetiminde de beraber çalıştığımız Başkan Hakan Ülken ve Yönetimini kutluyorum. Dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek hizmet binası açıldı.

Açılışta, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın’a değer katacak yeni hizmet binasını bölgeye kazandıran AYTO Yönetimini ve Başkan Hakan Ülken’i kutladı.