Yayınlanma Tarihi: 09 Şubat 2018
ESNAF ODASI YENİ YÖNETİMİ KUTO?YU ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim ile göreve gelen Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, beraberinde Denetim Kurulu Başkanı Barış Bozyol ve Genel Sekreter Süleyman Gacar ile Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yıldırım ve Genel Sekreter Burhan Sezer’in de hazır bulunduğu ziyarette yeni yönetime başarılar dileyen Serdar Akdoğan “değişim güzel ama öncelikle kafaların da değişmesi lazım, Kuşadası için vizyon beraber oluşturulmalı” dedi ve uzun yıllar Kuşadası’na ve esnafına hizmet eden Halit Şakar’a da teşekkür ederek, ortak akılla birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan her türlü aktivite ve etkinliklere Esnaf Odası üyelerinin de katılabileceğini ve Oda salonlarının Esnaf Odası’nın da kullanımına her zaman açık olduğunu söyleyen Akdoğan; gemilerin iptallerinden dolayı liman bölgesi esnafının yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasının en önemli yolunun bölgenin yeniden yapılandırılması ve esnafın yerliye dönük düzenleme yapması olduğunu söyledi ve çarşıların AVM mantığında yönetilmesinin önemine değindi.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım’ın da her konuda işbirliği yapmak istediğini belirttiği ziyarette; esnafın ve Kuşadası’nın genel sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, Kuşadası için herkesin bir araya gelmesinin önemi vurgulandı.