Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2018
YAPI İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULU SEMİNER KUTODA YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası’nda “Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu seminer düzenlendi.

Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonunda, İnşaat Mühendisi İş Müfettişi Yardımcısı Celaleddin Yemşen ve Makine Mühendisi İş Müfettişi Yardımcısı Murat Manyaslı tarafından gerçekleştirilen seminere, ilgili sektör temsilcileri katıldı.

Yapı işyerlerinin, İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Tebliği’ne göre çok tehlikeli sınıfta olduğunun belirtildiği seminerde; yapı işlerinde iş kazası istatistikleri, 2018 yılı yapı işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği programlı teftişleri, teftiş konuları, sık karşılaşılan noksanlıklar, yüksekte güvenli çalışma, elektrik ve elektrikle çalışma, kişisel koruyucu donanımlar gibi konularda bilgiler verildi ve seminer soru-cevap kısmı ile son buldu.