Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2018
KUTO'DAN ADÜ ÖĞRENCİLERİNE KUŞADASI GÜVERCİN SOSYAL MEDYA SUNUMU

Kuşadası Ticaret Odası’nın Kuşadası’nın tanıtımına yönelik Kuşadası Güvercin isimli sosyal medya hesaplarıyla ilgili, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerine, Kuşadası Ticaret Odası tarafından sunum yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer tarafından yapılan sunumda öğrencilere, facebook ve instagram başta olmak Kuşadası Güvercin sosyal medya hesaplarıyla ilgili; başlangıcı, amacı, yayınlanan video ve görseller, takipçi sayısı, etkileşim ve reklam gösterimleri hakkında istatistiksel ve Kuşadası’na katkısı ve bugün gelinen nokta hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi’nin de katıldığı sunum, soru-cevap kısmıyla son buldu.