Yayınlanma Tarihi: 04 Ekim 2018
KUTO’DAN KAYMAKAM YÜCEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret odası Yönetimi, atanarak göreve başlayan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Erdem Dikkaya, Buket Çallı, Murat Boranalp, Meclis Üyesi Özgür Evran, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu ve Hukuk Danışmanı Av. Birgül Öner’in hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Akdoğan tarafından Kuşadası’nın ticari hayatı ve ekonomisi ile ilgili Kaymakam Yücel’e bilgi verildi ve içinde Kuşadası Ticari envanterinin de bulunduğu, Kuşadası ile ilgili önemli raporlar iletildi.

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu dile getiren Kaymakam Sadettin Yücel; Kuşadası için üzerimize düşeni yapacağız, amacımız hizmet dedi ve ziyaretlerinden dolayı Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kaymakam Yücel’e Kuşadası Prestij Kitabı hediye edildi ve toplu halde fotoğraf çektirildi.