Yayınlanma Tarihi: 19 Ocak 2018
KUTO'DA SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ SONUNDA SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda, geniş katılımla gerçekleşen Sertifikalı Sosyal Medya Eğitiminin son gününde sertifika töreni düzenlendi.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen ve 5 gün süren eğitimlerde katılımcılar; Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram konularında ayrıntılı ve uygulamalı bilgi aldı.

GELECEK SOSYAL MEDYADA

Okan Dedeoğlu, Ekrem Kutsal ve Metehan Karataş tarafından verilen eğitimlerin sonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, sosyal medyanın çağımızdaki önemine değindi ve sözlerini şöyle sürdürdü; Sosyal Medya, çağımızda her anlamda olduğu gibi ticari anlamda da çok önemli. Bu öngörüyle burada bulunan herkesin bu eğitimden faydalanmasından memnuniyet duyuyoruz. Biz Ticaret Odası olarak bu işe çok önem veriyoruz ve sosyal medyayı Oda olarak Kuşadası’nın tanıtımında aktif kullanıyoruz. Biliyoruz ki gelecek sosyal medyada.

SERTİFİKALI SOSYAL MEDYA EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

Eğitmen Okan Dedeoğlu’nun da Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etmesinin ardından eğitime katılan 70 kişi, guruplar halında sertifikalarını Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan’dan ve eğitmenlerden teslim aldılar. Tören sonrasında toplu fotoğraf çektirildi.

Toplam 40 saat (5 gün ) süren ve son derece verimli geçen Sertifikalı Sosyal Medya eğitimleri, gören ilgi ve gelen istekler doğrultusunda önümüzdeki günlerde de Kuşadası Ticaret Odası’nda devam edecek.