Yayınlanma Tarihi: 01 Kasım 2017
KUTO - ADÜ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB SUNUMU

Kuşadası Ticaret Odası ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliğiyle, Kuşadası Ticaret Odası tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi son sınıf öğrencilerine KOSGEB Girişimcilik Desteği sunumu yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası KOSGEB Temsilciliği olarak, Oda Genel Sekreteri Burhan SEZER tarafından yapılan sunumda, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi 4. Sınıf örgün ve ikinci öğretim, Konaklama İşletmeciliği ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencilerine, KOSGEB Yeni Girişimci Desteği hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Öğretim Görevlisi Funda Sönmezateş tarafından verilen Girişimcilik Dersi kapsamında, Kuşadası Ticaret Odası tarafından her yıl yapılan sunumda; KOSGEB, Yeni Girişimcilik Desteği, Nitelikli Eleman Desteği, Yurt İçi Fuar Destekleri konularında ayrıntılı sunum yapıldı. Ayrıca, Proje Döngüsü Yönetimi, Güney Ege Kalkınma Ajansı Destekleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Destekleri ve Avrupa Birliği Hibeleri ile ilgili de öğrencilere bilgiler verildi.

Söz konusu sunum, 2. dönemde de Kuşadası Ticaret Odası KOSGEB Temsilciliği tarafından Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine verilmeye devam edecek.