Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2018
KUTO'DA VİZE OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda vize ofisi, hizmet vermeye başladı. 02 Nisan Pazartesi (bugün)’den itibaren ilk başvuruları kabul etmeye başlayan vize ofisi, tüm Kuşadalıların ve bölgenin hizmetinde.

Randevu alarak vize için ilk başvuruyu yapan ve vize ofisinden ilk olarak yararlanan Kuşadası’nın tanınmış rehberlerinden Ali Karapınar ve eşi Hülya Karapınar; Kuşadası’nda açılan vize ofisinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve İzmir’e gitmek zorunda kalmayarak hem zamandan, hem de maddi olarak tasarruf ettiklerini söyleyerek, bu hizmetin Kuşadası’na gelmesinde öncü kurum olan Kuşadası Ticaret Odası Yönetimini kutlayarak teşekkür ettiler.

Sadece Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin değil, tüm Kuşadası’nın ve çevre il ve ilçelerinin hizmetinde olan VFS Global vize ofisi için, VFS Global merkezinden Kuşadası için randevu alarak, Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binasındaki vize ofisine 24 ülkede geçerli Yunanistan schengen vizesi için başvuru yapabilir, parmak izinizi verebilirsiniz.