Yayınlanma Tarihi: 29 Ağustos 2017
KUTO TANITIM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kuşadası Ticaret Odası, tanıtım çalışmalarına hız kesmeden yeniliklerle devam ediyor.

Sosyal medyada 700.000 takipçiye yaklaşan Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfasıyla yerli ve yabancı milyonlarca kişiye Kuşadası’nın tanıtımını yapan Kuşadası Ticaret Odası, bir ilke imza atarak hazırlattığı Kuşadası illüstrasyon haritasının ardından, bir başka ilke imza atarak Kuşadası maskotu çalışmasını da hayata geçirdi.

Kuşadası ve Kuşadası Güvercin isminden yola çıkılarak karikatürize edilen kuş figürlü maskot, sosyal medya paylaşımlarında görsellerle kullanılmaya başlandı.

Büyük beğeni toplayan Kuşadası Güvercin maskotu, Kuşadası’na rehberlik yapıyor, yüzüyor, geziyor, eğleniyor oldukça neşeli bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; tanıtıma çok önem verdiklerinin her zaman altını çizdiğini ve Oda olarak ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Tanıtım konusunda başlattıkları çalışmaların, kötü giden sezonda özellikle yerli turistte kendini gösterdiğini söyleyen Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü “ Turizmin başkenti olan güzel ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak ve beraberinde esnafımızı da hareketlendirmek amacıyla başladığımız tanıtım çalışmalarımız sonuçlarını vermeye başladı. Bu bayram da ilçemize olan ilgi bunun bir göstergesi. Önemli olan bunun devamını getirebilmek. Biz de bu nedenle tanıtım çalışmalarımıza sürekli yenilik katarak devam ediyoruz. 700.000 takipçiye yaklaşan Kuşadası Güvercin isimli Facebook sayfamız, Boomsocial’in sosyal medya ölçümleme ve analizlerine göre seyahat sektöründe Türkiye’de devleri geride bırakarak 6. Sıraya yükselmiş durumda. Bir ilk olan ve büyük ilgi gören Kuşadası illüstrasyon haritamızın ardından maskot çalışmalarımız da oldukça beğenildi. İllüstrasyon haritamız da, maskotumuz da üyelerimizin kullanımına açıktır. Ekibimiz, önümüzdeki sezon için de çalışmalarına devam ediyor. Bayramda esnafımızın yüzünün gülmesi amacımız. Herkese iyi bir bayram diliyorum.”