Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2018
AKDOĞAN KUTODA YAPILAN İCRAATLERİ DEĞERLENDİRDİ

KUTO Seçimlerinde yeniden aday olan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu ve Meclis adına 2013-2018 Meclis dönemi ve geçmiş dönemlerde yapılan icraatları değerlendirdi. Akdoğan, ilk olarak Odada yapılan eğitimler hakkında değerlendirme yaptı ve bilgi verdi.

HER DÖNEMDE EĞİTİME ÖNEM VERDİK

Kuşadası Ticaret Odası olarak eğitimlere çok önem verdiklerini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 2013-2018 döneminde ve geçmiş dönemlerde Kuşadası Ticaret Odası’nda pek çok farklı konuda yapılan eğitimlerden binlerce kişinin yararlandığını ve eğitimlerin önemli bir kısmının sertifikalı olduğunu söyledi.

Akdoğan; kişisel ve sektörel eğitimlerimizin yanı sıra ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği, hijyen, proje yazma konularında sertifikalı eğitimler gerçekleştirdik. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimiz sonucunda, Kuşadası ekonomisi bilinçli girişimciler kazandı. Yönetici asistanlığı, personel yönetimi, motivasyon, etkin sunum teknikleri, stratejik planlama, beden dili, satış teknikleri Odamız bünyesinde verilen eğitim başlıklarından bazıları. Dedi ve 2009-2018 yılları arasında 183 konuda, toplam 2771 saat süren bu eğitimlerden 8795 kişinin yararlandığını belirtti.

SOSYAL MEDYA EĞİTİMLERİMİZLE BİR AÇIĞI KAPATTIK

Kuşadası Ticaret Odası’nda son olarak devam eden sosyal medya eğitimleriyle Kuşadası bölgesinde bir açığı kapattıklarını vurgulayan Akdoğan; Sosyal medya günümüzde ticari olarak da büyük önem kazanmış durumda. Geleceğin sosyal medyada olduğundan yola çıkarak açtığımız ve 70 katılımcının yararlandığı sertifikalı ilk sosyal medya eğitimimiz büyük ilgi gördü ve çok verimli geçti.

Biz Ticaret Odası olarak sosyal medyaya çok önem veriyoruz ve

aktif olarak da kullanıyoruz. Bu doğrultuda GEKA’ya yazdığımız ve kabul edilen proje kapsamında halen ikinci sosyal medya eğitimimiz Odamızda devam ediyor. Büyük talep gören sosyal medya eğitimlerimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz” Dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan değerlendirmesinde, Oda bünyesinde eğitimlerin dışında pek çok konuda da konferans, panel ve bilgilendirme toplantıları yapıldığını ve bu toplantılardan Oda üyelerinin yanı sıra aileleri ve tüm Kuşadası halkının da yararlandığını dile getirdi.