Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2017
KUTO ÜST DÜZEY ZİYARETLERDE BULUNDU

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ DR. RAHMİ BAŞTUĞ’A NEZAKET ZİYARETİ

İlk olarak Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Kuşadası sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu . Ziyarette Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’a ilçede yaşanan trafik, çevre yolu gibi sorunları ve ticari envanteri içeren raporlar iletildi ve Kuşadası Prestij Kitabı hediye edildi.

VALİ KÖŞGER’E KUŞADASI SORUNLARI İLETİLDİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası heyeti ile tek tek tanışarak bilgi alan Vali Köşger’e, Kuşadası ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler aktaran Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; gemilerin iptali nedeniyle çarşılarda yaşanan sorunlarla ilgili de bilgi verdi ve yapılan tanıtımlarla yerli turizmde ivme yakalandığını ama özellikle liman bölgesindeki çarşılarda sorunun büyük olduğunu söyledi.

Uygulanan müzik yasaklarının da gündeme geldiği ziyarette eğlence sektörü ve otellerin içiçe geçmesinden kaynaklanan sıkıntılar olduğunu dile getiren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; sıkıntılı geçen sezonda bu konuda şu an için bir çözüm bulunmasıyla ilgili Vali Köşger’den destek istedi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in açıklamalarıyla, müziğin sesinin tamamen kapanmaması ve desibel kontrollü bir uygulamaya gidilebileceği

gidilebileceği görüşüldü.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyarette Vali Köşger’e, Kuşadası Prestij Kitabı hediye edildi.

Ziyaretlerde Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Ahmet Semih Arcan ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan’da hazır bulundu.