Yayınlanma Tarihi: 05 Şubat 2018
TANITIMDA UÇAN KUŞADASI GÜVERCİN'İN TAKİPÇİ SAYISI MİLYONA YAKLAŞIYOR

Kuşadası Ticaret Odası’nın, Kuşadası’nın tanıtımı amaçlı sosyal medya hesabı Kuşadası Güvercin’in facebook’ta takipçi sayısı milyona hızla yaklaşıyor.

760 Bin takipçi sayısını geçen Kuşadası Güvercin tanıtımda uçmaya, Kuşadası’nı uçurmaya devam ediyor.

Kuşadası Ticaret Odası’nın öngörülü davranarak, iki yıl önce sosyal medya üzerinden başlattığı tanıtım atağı ile bugüne kadar milyonlarca kişiye Kuşadası’nın tanıtımı yapıldı.

Yurtiçi ve yurtdışı hedef kitlelere verilen reklamların sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Facebook’ta, Ocak 2016’dan bugüne yapılan 255.565.580 reklam gösterimi ile milyonlarca kişiye Kuşadası adının hatırlatıldığını ve tanıtımının yapıldığını söyledi. Hazırlatılan ve yayınlanan genel ve 31 farklı konudaki Kuşadası tanıtım filmleri, birbirinden kaliteli görseller, illüstrasyon Kuşadası haritası ve Kuşadası maskotu ile takipçilerine Kuşadası’nı tanıtan sayfanın, Türkiye’nin seyahat alanında en büyüklerinin yanında yer aldığını hatırlatan Akdoğan, verilerle Kuşadası Güvercin Facebook sayfası hakkında bilgi verdi.

SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ

Sayfanın hayata geçtiği andan itibaren 1.122.490 gönderi ifadesi aldığını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü; Kuşadası’nda en güçlü tanıtım materyallerine sahip Kuşadası Ticaret Odası olarak, tanıtımın gücü ve geleceğin sosyal medyada olacağı öngörüsüyle başlattığımız Kuşadası Güvercin isimli facebook hesabımızda bugüne kadar 41.433.985 gönderi etkileşimi, 40.258.064 video izlenmesi gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye ulaştık. İçinde bulunduğumuz koşullarda Kuşadası ve üyelerimiz için en faydalı çalışmayı yürüttüğümüzü düşünüyoruz. Artık gelecek sosyal medyada. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz sosyal medya eğitimimize olan ilgi de bunun bir göstergesi. Gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki günlerde tekrar sosyal medya eğitimi yapacağız.

YARARLANABİLİR, TANITIMA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Akdoğan açıklamasının devamında, Kuşadası Güvercin’in tüm sosyal medya mecralarında da facebook’ta olduğu gibi yer alarak Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunmaya devam edeceğini söyledi ve isteyen tüm Oda üyelerinin yayınlanan video ve görsellerden yararlanarak kendi konularında satış yapabileceğini ve Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunabileceğini sözlerine ekledi.