Yayınlanma Tarihi: 14 Aralık 2023
KUTO’DA ALTERNATİF-YARATICI DÜŞÜNCE BECERİLERİNİ GELİŞTİRME ATÖLYESİ YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Oda üyelerine yönelik olarak ücretsiz düzenlenen eğitimlere “Alternatif-Yaratıcı Düşünce Becerilerini Geliştirme Atölyesi” konulu eğitim ile devam edildi.

Bütünsel Gelişim Koçu Melike Uçar tarafından verilen eğitimin içeriğinde; sınırların dışına çıkma, krizlerden fırsat yaratma, problemin farkına varma, çizgi üstü zihniyete çıkma, hedefleri SMART haline getirme, güçlü soru sorma yöntemleri gibi pek çok konu yer aldı.

Katılımcılar ayrıca; farklı bakış açısı kazanma, nefes, sağ ve sol beyin dengelemesi gibi konularda uygulamalı çalışmalar yapma imkanı buldukları ve son derece yararlı geçtiğini dile getirdikleri eğitim için Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ettiler.