Yayınlanma Tarihi: 08 Şubat 2018
KUŞADASI?NDA İŞKUR OFİSİ AÇILMASI GÜNDEMDE

Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Kuşadası’nda geçici hizmet veren İŞKUR’un ilçede ofis açmaya karar verdiğini söyleyen Terzi ve Akdoğan arasında, ofisin KUTO hizmet binasında olması konusunda ön görüşme yapıldı.

Odanın fiziki şartlarının İŞKUR ofisi için uygun olduğunu söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan “Odamızda yer tahsis ettiğimiz İŞKUR, halen haftada bir gün geçici hizmet veriyor. Hizmetin sürekliliği açısından Kuşadası’nda ofis açılması önemli. Bu konuda Oda hizmet binamızın fiziki şartları uygun.” Dedi ve Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi ile ön görüşme yaptıklarını belirterek, ilerleyen günlerde konunun netleşeceğini söyledi.